DHL Irodaháza

 

A DHL Express új logisztikai központja a vállalat új bázisa lett. A DHL 3 kiemelt telephelye egyesült: Ground Distribution Center, (Gyömrői út), Belföldi operációs bázis, (Besence utca) és a Kocsis utcai központ (CO). 
A komplexum 3 hektáros területen fekszik. A logisztikai részleg raktár épülete 7000 négyzetméter, amelyhez további 1400 négyzetméter iroda kapcsolódik. A központi épület 4200 négyzetméter nagyságú, A” kategóriás, tágas irodákkal, konferenciatermekkel. Tervezési feladatunk volt az irodaház komplett belsőépítészeti terveinek elkészítése, valamint a logisztikai részleg irodáinak megtervezése. A tervezési folyamatot folyamatos egyeztetések és szigorú kontrollok kisérték a DHL németországi anyacége ill. a DeutschePost részéről. Rendkívül szigorúan kezelték az arculati elemek megjelenését, ennek sok mindent alá kellett rendelnünk.A három emeletes épületben a legkorszerűbb IP telefon rendszer működik a hozzá kapcsolt call centerrel. Ez lehetőséget ad az internet vonalakon történő telefonálásra, amely díjmentessé teszi a kommunikációt a vidéki és a külföldi telephelyek között .Az első emeleten található az épület legnagyobb tárgyalója. A meeting room-ok mindegyike rendelkezik nagyképernyős LCD TV-vel, amelyre a rácsatlakozást követően a kollégák kivetíthetik laptopjukat. A csatlakozók az asztalba rejtett sínekben futnak. A nagytárgyalóban található az a különleges tábla, amely számítógépre csatlakoztatva elmenti a táblára írt információkat, s így akár ki is nyomtathatók a feljegyzések. Ez különösen a “brain storming” során hasznos, amikor is valamennyi fölvetett ötlet, mentésre kerülhet. A tárgyalókban olyan kihangosító rendszer működik, amely kiküszöböli a konferenciabeszélgetések alkalmával felmerülő zavarokat. A készülék, minden oldalról tiszta hangot vesz, s jól érthető valamennyi résztvevő kommunikációja.

Helyszín: Budapest IX. Ecseri út
Munkatárs:  Vörös Ferenc Attila
Terület: 5600 m2


DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza DHL Irodaháza
loading..